Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Noter
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
5
fra
3
stemmer
Pastasalat med avocado og rejer
Madpakke med antiinflammatorisk styrke
Forberedelse
20
minutter
min
Tilberedning
15
minutter
min
Samlet tid
35
minutter
min
Ret:
Frokost, Madpakke
Servings:
2
Author:
Simon/CookingClub
Udstyr
Kokkekniv
Stegepande
Ingredienser
Pastasalat:
100
g
fuldkornspasta
fx skruer eller penne (ukogt vægt)
100
g
spidskål
rød eller grøn
1
avocado
150
g
cherrytomater
2
håndfulde
rucola
100
g
grønne ærter
optøede eller friskbælgede
100
g
rejer
fx store kutterrejer i lage
Dressing:
2
spsk
olivenolie
1
spsk
æblecidereddike
1
drys
salt
sort peber
På toppen:
20
g
parmesan
25
g
pinjekerner
Sådan gør du
Aftenen før: Kog pastaen efter anvisningen på pakken og lad den køle af.
Snit spidskålen fint, skær avocado i tern og halver cherrytomaterne. Bland med let hånd grøntsager og pasta sammen med rucola, ærter og rejer.
Bland dressingen. Medbring den gerne i en lille bøtte og vent med at hælde den over salaten til lige før spisetid.
Rist pinjekernerne gyldne på en tør stegepande og lad dem køle af.
Anret salaten med parmesan skåret eller høvlet i flager og grofthakkede pinjekerner.
Opskriften er fra bogen "Anti-inflammatorisk Topform på 4 uger"
Læs mere om bogen her.