½-1tskstødt gurkemeje< køb fx dette økologiske fra Urtekram
1håndfuldspinat
2æg
4skiverrøget laks
2skiverkernerugbrød
1håndfuldbrøndkarse
Sådan gør du
Varm en mellemstor stegepande op og hæld halvdelen af olien på.
Fjern den nederste, hårde del af de grønne asparges og rist dem et par minutter. Tilsæt ærter og gurkemeje og steg yderligere et minuts tid. Vend hurtigt spinatbladene i og tag derefter alle grøntsagerne af panden.
Hæld resten af olien på stegepanden. Rør æggene sammen og steg en tynd omelet på den ene side. Hæld grøntsagerne på omeletten, når den er næsten stivnet. Læg lakseskiverne på, fold omeletten sammen og tag den af varmen.
Servér omeletten på en skive ristet rugbrød med masser af brøndkarse til.
Video
Opskriften er fra bestselleren "Velsmurt" om antiinflammatorisk kost.
Læs mere om bogen her.