Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Noter
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
4.50
fra
8
stemmer
Havregrød med ingefær og hasselnødder
Morgenmad med antiinflammatorisk styrke
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedning
10
minutter
min
Samlet tid
15
minutter
min
Ret:
Morgenmad
Servings:
2
Author:
Simon/CookingClub
Udstyr
Kasserolle
Ingredienser
200
g
havregryn
(evt bygflager eller rugflager – gerne en blanding)
½
tsk
salt
8
dl
vand
1
spsk
hjemmelavet nøddesmør
(se opskrift)
1
cm
frisk ingefær
2
æg
1
håndfuld
blåbær
1
håndfuld
hasselnødder
Sådan gør du
Hæld gryn, salt og vand i en kasserolle på lavt blus. Rør nøddesmør og friskrevet ingefær i.
Kog ved lav varme ca. 8-10 minutter (jo grovere gryn, jo længere kogetid).
Pisk æggene sammen, rør dem i den færdigkogte grød og kog så et minut mere.
Spis grøden varm med blåbær og hasselnødder på toppen.
Opskriften er fra bestselleren "Velsmurt" om antiinflammatorisk kost.
Læs mere om bogen her.