Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Noter
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
4.69
fra
16
stemmer
Havregrød med blåbær, mandler og ingefær
Antiinflammatorisk morgenmad
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedning
10
minutter
min
Samlet tid
15
minutter
min
Ret:
Morgenmad
Antal:
2
Forfatter:
Simon/CookingClub
Udstyr
Kasserolle
Ingredienser
Havregrød:
50
g
mandler
75
g
havregryn
(eller evt. byg, rug- eller quinoaflager)
4½
dl
kogende vand
½
tsk
salt
100
g
blåbær
(gerne friske)
2
tsk
friskrevet ingefær
(eller 1 tsk stødt ingefær)
Vaniljesauce:
4
spsk
A38
1
knsp
vaniljepulver
< køb det fx her
1
tsk
flydende honning
< køb fx denne økologiske honning
Sådan gør du
Havregrød:
Hak mandlerne groft. Bland dem med de øvrige ingredienser i en kasserolle.
Kog hurtigt op og lad det simre på laveste blus i 10-15 minutter, afhængigt af gryntype. Omrør jævnligt.
Vaniljesauce:
Rør A38 med vanilje og honning og hæld saucen på grøden – sammen med lidt flere blåbær og mandler.
Video
Opskriften er fra bogen "Anti-inflammatorisk Topform på 4 uger"
Læs mere om bogen her.