Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Noter
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
4.88
fra
8
stemmer
Fuldkornspandekager med ingefær og mandler
Skønne, nemme og hurtige pandekager fyldt med antiinflammatorisk sundhed
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedning
20
minutter
min
Trækketid
30
minutter
min
Samlet tid
1
time
t
Ret:
Dessert
,
Morgenmad
Antal:
2
Forfatter:
Simon/CookingClub
Udstyr
Røreskåle
Piskeris
Stegepande
Ingredienser
Pandekagedej:
2
æg
2
spsk
skyr
3
dl
minimælk
100
g
fuldkornshvedemel
(køb fx dette økologiske)
1
tsk
stødt ingefær
2
tsk
kardemomme
1
knsp
salt
rapsolie
til stegning
På toppen:
20
g
mandler
frisk frugt og bær
flydende honning
(køb fx denne økologiske honning fra Biogan)
Sådan gør du
Pisk æg, skyr og mælk med et piskeris. Pisk melet i lidt ad gangen og til sidst ingefær, kardemomme og salt.
Lad pandekagedejen stå og trække på køl i en halv times tid.
Steg tynde pandekager i lidt rapsolie på en varm stegepande.
Anret med masser af frisk frugt og bær, hakkede mandler og et lille dryp flydende honning.
Video
Opskriften er fra bestselleren "Velsmurt" om antiinflammatorisk kost.
Læs mere om bogen her.