Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Noter
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
5
fra
6
stemmer
Antiinflammatorisk ærtedip
Nem og lækker dip til sunde snacks
Tilberedning
15
minutter
min
Samlet tid
15
minutter
min
Ret:
Dip, Mellemmåltid, Snack
Antal:
2
Forfatter:
Simon/CookingClub
Udstyr
Blender
Ingredienser
150
g
ærter
1
fed
hvidløg
3
spsk
A38
(1,5 % fedtindhold)
1
tsk
spidskommen
(fx dette økologiske)
2
skiver
kernerugbrød
(tommetykke)
1
spsk
olivenolie
1
knsp
salt
Sådan gør du
Blend ærterne med hvidløg, A38 og spidskommen. (Har du ingen blender, så mos ærterne med en gaffel og pres hvidløget.)
Skær rugbrødet i tykke stolper, der pensles med olivenolie, drysses med lidt salt og ristes på en tør stegepande eller grilles et minut på hver side.
Opskriften er fra bestselleren "Velsmurt" om antiinflammatorisk kost.
Læs mere om bogen her.