Venner af club’en

Velsmurt by Kreutzer

Martin Kreutzer er ernæringskonsulent, EH, og en af landets mest velrenommerede specialister inden for antiinflammatorisk kost og præstationsfremmende ernæring. Han har en fortid ved Institut for Human Ernæring på Københavns Universitet. Martin har været fornuftens stemme i adskillige (koge)bogudgivelser – ikke mindst for mig i “Maratonkogebogen”, “Velsmurt”, “Velsmurt Hjerne”, “Anti-inflammatorisk Topform” og “Tab dig sundere”.

 

Miele

Udover at producere hvidevarer i absolut verdensklasse har Miele også indrettet deres Miele Experience Centers i København, Glostrup og Aarhus, så der er plads til CookingClubs workshops om antiinflammatorisk kost. Hold øje med Mieles events her.

 

an køkken

Andersen & Nielsen står bag tyske Blanco’s vaske, armaturer og meget mere. I det store showroom i Skovlunde er der plads til begestring – og til de helt store CookingClub-arrangementer.

 

aida A/S

Aida står blandt andet bag stentøjsserien Raw, som er udviklet i samarbejde med Christiane Schaumburg-Müller. Det er de smukke tallerkener, skåle og bestik fra Raw-serien, der er brugt til billederne i bogen “Tab dig sundere”.

 

F&H of Scandinavia A/S

F&H har massevis af lækkert køkken på hylderne og har udlånt et udvalg af den elegante Plissé-serie fra Pillivuyt og gryder og pander fra Morsø til billederne i bogen “Anti-inflammatorisk Topform” og videoer af opskrifterne.

 

Le Creuset

Le Creuset har udlånt et udvalg af deres smukke franske køkkenudstyr og service til billederne i bogen Velsmurt Hjerne og videoer af opskrifterne.

 

Skærtoft Mølle

Skærtoft Mølle på Als kværner noget af det bedste økologiske fuldkornsmel her i landet. Derudover står de bag en række glutenfri melblandinger, der til tider indgår i de glutenfri opskrifter her på siden.

 

Karen Lyager

Efter 18 år som chefredaktør for magasinet I FORM er Karen Lyager nu sundhedsredaktør på Politikens Forlag, og hun er en usædvanligt velinformeret kilde til alt det nye sundhedsforskning. På sin blog hos Jyllands-Posten skriver hun med stor passion – og befriende ærlig selvindsigt – om det moderne sunde liv i både storby og udkantsdanmark.

 

Politikens Forlag

Politikens Forlag er en af Danmarks største, mest prisvindende forlagsvirksomheder og står for udgivelsen af mine og Martin’s bøger: 2018-bestselleren “Velsmurt”, “Velsmurt Hjerne” fra 2019, “Anti-inflammatorisk Topform”, der udkom i januar 2020 og senest “Tab dig sundere” fra 2023.

 

Fotograf Andreas Mikkel Hansen

Hvis Andreas ikke har et kamera i hånden, er han helt sikkert ude at køre mountainbike … og mængden af passion er den samme, om han drøner gennem tæt underskov eller stiller skarpt på boliger til Bo Bedre eller på lækker mad på hoteller og restauranter verden over. Andreas har heldigvis også haft tid til at fotografere de lækre antiinflammatoriske retter i både “Velsmurt”, “Velsmurt Hjerne”, “Anti-inflammatorisk Topform”</a og “Tab dig sundere”.

 

Fotograf Jakob Valling

Jakob har mange års erfaring med at fotografere mad til både danske og udenlandske magasiner. Han er manden bag de appetitvækkende billeder af opskrifterne i “Maratonkogebogen” – og således også Maratonkogebogens opskrifter her i CookingClub.

 

Sprogkontoret

Susanne Nonboe Jakobsen og Ellen Bak Åndahl har begge det helt store kørekort til det danske sprog. Sammen driver de konsulentvirksomheden Sprogkontoret, der blandt meget andet tilbyder kurser i kommunikation, kommaer og korrekt dansk.