Små retter og tilbehør

Tun-ceviche med avocado

Tun-ceviche med avocado

Rå tun og avocado er hovedingredienserne i denne lille lækkerbisken af en forret – tun-ceviche. Den er ovenikøbet nem og hurtigt at tilberede.

Citron-aioli

Citron-aioli

Aioli – hvidløgsmayonnaise – er fast inventar i Middelhavskøkkenet, og velsmagende ledsager til både fisk, kød, brød og grøntsager.

Ovnbagte sticks med kyllingekødboller

Ovnbagte sticks med kyllingekødboller

Det er den direkte vej til succes at servere disse sticks med kyllingekødboller, uanset om det er til frokost eller forret, til voksne eller børn, sommer eller vinter.

Teriyaki-sauce med ingefær

Teriyaki-sauce med ingefær

Teriyaki-sauce er en klassiker i det asiatiske køkken. Den kan købes i de fleste supermarkeder, men er virkelig nem at lave selv – og smager meget, meget bedre.

Albondigas – spanske kødboller i tomatsauce

Albondigas – spanske kødboller i tomatsauce

Albondigas er en velsmagende favorit på tapas-disken. Her får du en sundere variant med mindre fedt, masser af grøntsager og meget mere smag.