Kager

Citronmåne med fuldkorn og marcipan

Citronmåne med fuldkorn og marcipan

Det er mere end 50 år siden den berømte halvrunde citronmåne så dagens lys. 50 år! Så er det vist også på høje tid med et lidt sundere og MEGET lækrere alternativ …

Glutenfri rabarber-crumble

Glutenfri rabarber-crumble

Når rabarberne for alvor er i sæson, er det tid til at bage denne simple og superlækre kage: Glutenfri rabarber-crumble.

Chokolademoussekage a la Gateau Marcel

Chokolademoussekage a la Gateau Marcel

Dette er eventyret om, hvordan en grim kartoffel blev forvandlet til en smuk og lækker fransk dessert a la Gateau Marcel …

Glutenfri fastelavnsboller med creme og remonce

Glutenfri fastelavnsboller med creme og remonce

Ny opskrift: De lækreste, saftigste glutenfri fastelavnsboller du nogensinde har smagt …

Nutella stjernebrød med fuldkorn

Nutella stjernebrød med fuldkorn

Et Nutella stjernebrød er bestemt en kage, der imponerer! Her i en lidt sundere udgave med fuldkorn.

Lynhurtige peanutcookies

Lynhurtige peanutcookies

Det tager ikke mange minutter at røre dejen sammen til disse fantastiske peanutcookies uden gluten. Der er nemlig kun fire ingredienser i!

Amerikanske popcorn med smag

Amerikanske popcorn med smag

Mangler du en hurtig og lækker julesnack, så er popcorn med smag helt perfekt. Her får du tre forskellige varianter, der alle er inspireret af amerikanske julesmage.

Glutenfri honninghjerter uden sukker

Glutenfri honninghjerter uden sukker

Et hjemmelavet honninghjerte er den perfekte værtindegave i juletiden. Særligt, når det er pyntet med skøn mørk chokolade og det gode gamle julemands-glansbillede. Disse glutenfri honninghjerter er oven i købet fuldkorn og uden sukker.

Glutenfri vaniljekranse med fuldkorn og mandler

Glutenfri vaniljekranse med fuldkorn og mandler

Man skal ikke ændre for meget ved julens kager – de SKAL smage af jul og traditioner. Heldigvis kan du uden problemer bage glutenfri vaniljekranse, der faktisk smager bedre end dem med hvedemel – og så er de oven i købet lidt sundere.