Tomatkylling med safrancouscous
To krydderier er særligt vigtige i denne tomatkylling med couscous, der er inspireret af det nordafrikanske køkken; Safran og Ras el Hanout.
To krydderier er særligt vigtige i denne tomatkylling med couscous, der er inspireret af det nordafrikanske køkken; Safran og Ras el Hanout.
Aioli – hvidløgsmayonnaise – er fast inventar i Middelhavskøkkenet, og velsmagende ledsager til både fisk, kød, brød og grøntsager.
Gulerodskagen blev oprindeligt skabt som en “lidt sundere” kage. Men en stor del af den sundhed går ofte tabt i store mængder sukker. Så nu tager vi den lige et skridt videre.
Den klassiske tyske Pannfisch (pandestegt torsk) er en fedtet oplevelse. Den ellers fine og magre torsk bliver som regel overhældt med fed sauce og serveres med masser af olie- eller smørstegte kartofler. Her i min opskrift får fiskeretten en sund overhaling.
Det er den direkte vej til succes at servere disse sticks med kyllingekødboller, uanset om det er til frokost eller forret, til voksne eller børn, sommer eller vinter.
Teriyaki-sauce er en klassiker i det asiatiske køkken. Den kan købes i de fleste supermarkeder, men er virkelig nem at lave selv – og smager meget, meget bedre.
Det har længe været min ambition at kunne tilbyde familiens yngste et godt hjemmebagt alternativ til madpakken. De klassiske rugbrødsmadder sælger ikke billetter, desværre, så jeg satte mig for at se, hvor meget sundhed, jeg kunne snige ind i en “lys” frokostbolle.
Albondigas er en velsmagende favorit på tapas-disken. Her får du en sundere variant med mindre fedt, masser af grøntsager og meget mere smag.