Dansk

Glutenfri karamelkage med kokos

Glutenfri karamelkage med kokos

En glutenfri karamelkage med kokos er sådan en kage, du kun serverer til dine absolut bedste venner. (I virkeligheden vil du helst beholde den selv.) Den er lynhurtig at lave og smager u-i-mod-ståeligt.

Havregrynskage med marengs

Havregrynskage med marengs

Æg, sukker, smør, havregryn … og en håndfuld mandler. Mere skal der ikke til for at bage den lækre glutenfri havregrynskage med marengs.

Rispapirruller med and

Rispapirruller med and

Friske forårsruller fri for friture … sådan kan denne opskrift kort beskrives – med bogstavrim

Ovnbagt citron-kylling med mandler

Ovnbagt citron-kylling med mandler

Der er langt fra frysediskens panerede kyllingenuggets til denne friske og saftige citron-kylling med sprøde, ristede mandler.

Omelet fyldt med ratatouille

Omelet fyldt med ratatouille

Få retter er så enkle, men samtidig så kendte og elskede som ratatouille. At den bugner af grøntsager skader bestemt heller ikke …

Thai beef salad – oksekødssalat

Thai beef salad – oksekødssalat

Det er marinaden, der gør hele forskellen i denne skønne oksekødssalat. Fish sauce, ingefær, chili og meget mere giver en helt fantastisk smag.

Perlebyg-risotto med skalrejer

Perlebyg-risotto med skalrejer

Der har længe hittet at bruge perlebyg, perlespelt og perlerug som sunde alternativer til traditionelle risotto-ris. Og der er i hvert fald tre gode grunde til at lave en perlebyg-risotto.

Spicy fiskefrikadeller

Spicy fiskefrikadeller

Fisk er sundt, så udgangspunktet er godt. Men mange gange ender fiskefrikadeller som en kedelig omgang mel og stegefedt. Her er et par tricks til at booste sundheden i den go’e gamle fiskedelle.

Tun-ceviche med avocado

Tun-ceviche med avocado

Rå tun og avocado er hovedingredienserne i denne lille lækkerbisken af en forret – tun-ceviche. Den er ovenikøbet nem og hurtigt at tilberede.