Ovnbagte falafler med purløgscreme
Falafler er mellemøstlig fastfood, når det er bedst. Men som med det meste fastfood er der ofte alt for meget fedt. Det kan du heldigvis nemt slippe for …
Falafler er mellemøstlig fastfood, når det er bedst. Men som med det meste fastfood er der ofte alt for meget fedt. Det kan du heldigvis nemt slippe for …
Der er helt sikkert lige så mange opskrifter på gullasch, som der er indbyggere i Ungarn … Min udgave er lavet med to ting for øje; mindre fedt og mere grønt. Eller gult, retteligt.
Masser af chili, ingefær og citrongræs giver varmen – og smager skønt – i denne klassiske, men herhjemme relativt ukendte asiatiske suppe.
Der findes en god måde at tilberede rosenkål på, så du får skøn smag OG fuldt udbytte af de små kanonkugler, der bugner af sundhed.
De fleste mennesker har eller har haft en mormor, der lavede den mest fantastiske gammeldags æblekage. Min mormor hed Bebber, og hun lavede sin æblekage med hjemmeristet æblekagerasp.
Der er både noget godt for øjet og bestemt også for ganen i denne cubansk-inspirerede hovedret.
Denne hurtige, antiinflammatoriske udgave af den indiske klassiker er blevet en af mine absolutte yndlingsopskrifter …
Hvis du vil bage glutenfri pandekager, er majsmel et godt alternativ til hvedemelet. Disse nemme pandekager smager ganske fantastisk af kardemomme og vanilje.
Ja, selvfølgelig kan man også trække en kalkun … Sådan gør du det fedtfattige fjerkræ saftigt og barbecue-lækkert.