Dansk

250 dollar cookie-opskrift

250 dollar cookie-opskrift

Disse cookies er inspireret af den amerikanske vandrehistorie – eller urban legend – hvor en forbavset cafégæst bliver opkrævet 250 dollars for en cookie-opskrift, og som hævn deler den med hele verden.

Glutenfri halloween-tærte med græskarcreme

Glutenfri halloween-tærte med græskarcreme

Den glutenfri halloween-tærte med græskarcreme er lige så sød og lækker, som den er smuk at se på.

Glutenfri brownie uden sukker*

Glutenfri brownie uden sukker*

Intet tilsat sukker, intet hvedemel og kun en smule rapsolie som fedtstof. Det er nærmest imod alle odds, at denne glutenfri brownie smager så fantastisk.

Bocconcini del Nonno – italienske mandelkager

Bocconcini del Nonno – italienske mandelkager

De er seje, søde, lidt salte, bløde, men sprøde – kort sagt helt fantastiske. Du kan godt glæde dig til at sætte tænderne i de små italienske mandelkager!

Sundere brunsviger – med fuldkorn og græskar

Sundere brunsviger – med fuldkorn og græskar

Med fare for at lægge mig ud med hele Fyns befolkning har jeg lavet en ny (og sundere) udgave af brunsviger …

Satay-spyd med kylling og peanutsauce

Satay-spyd med kylling og peanutsauce

Satay-spyd er en ægte klassiker på asiatiske menukort. De små kyllingespyd bliver mindst lige så lækre, når man laver dem selv – og så er det slet ikke svært!

Gulerodsmuffins med græskarcreme

Gulerodsmuffins med græskarcreme

Græskar er helt perfekt til at lave en kagecreme, der bliver ligeså fløjsblød og cremet, som var den fyldt med æg, sukker og fløde. Bare meget sundere.

Tabouleh

Tabouleh

Tabouleh er fast inventar i det mellemøstlige køkken, og denne finthakkede salat af tomater, krydderurter, abrikoser, couscous og meget mere smager da også herligt.

Salat med fennikel og gulerod

Salat med fennikel og gulerod

Der er masser af bid i både grøntsagerne, peanuts og ikke mindst i dressingen i denne friske, sprøde og søde salat.