Dansk

Rosmarin-aioli

Rosmarin-aioli

Rosmarin-aioli har en skøn smag af rosmarin og hvidløg, og den er helt perfekt som dressing til en hjemmelavet burger, og gerne i selskab med fx karameliserede løg.

Kalkun-curry med blomkål og grønne linser

Kalkun-curry med blomkål og grønne linser

Karry består af en masse krydderier med stærke antiinflammatoriske egenskaber, og ved at booste med de friske udgaver af ingefær, gurkemejerod og hvidløg, bliver denne kalkun-curry en sand bombe af antiinflammatorisk kraft.

Citronmåne med fuldkorn og marcipan

Citronmåne med fuldkorn og marcipan

Det er mere end 50 år siden den berømte halvrunde citronmåne så dagens lys. 50 år! Så er det vist også på høje tid med et lidt sundere og MEGET lækrere alternativ …

Glutenfri rabarber-crumble

Glutenfri rabarber-crumble

Når rabarberne for alvor er i sæson, er det tid til at bage denne simple og superlækre kage: Glutenfri rabarber-crumble.

Blomkålswraps med laks og pesto

Blomkålswraps med laks og pesto

Sådan gør du din madpakke til en sand antiinflammatorisk bombe, der oven i købet smager suverænt.

Antiinflammatoriske pandekager med spinat, ingefær og bær

Antiinflammatoriske pandekager med spinat, ingefær og bær

Start dagen i bedste antiinflammatoriske stil med disse skønne pandekager.

Glutenfri vafler med spinat og fuldkorn

Glutenfri vafler med spinat og fuldkorn

Hvorfor skal vafler kun være dessert? Disse glutenfri vafler er bagt med fuldkornsmel og spinat – og kan bruges til meget mere …

Antiinflammatorisk rissalat med savoykål og soltørret tomat

Antiinflammatorisk rissalat med savoykål og soltørret tomat

Lækker, mættende og ikke mindst antiinflammatorisk rissalat, der passer perfekt til både frokost på farten og som tilbehør til aftensmaden.

Chokolademoussekage a la Gateau Marcel

Chokolademoussekage a la Gateau Marcel

Dette er eventyret om, hvordan en grim kartoffel blev forvandlet til en smuk og lækker fransk dessert a la Gateau Marcel …