Glutenfri æbletærte med marcipan
Æbletræerne bugner, så nu skal der for alvor bages med æbler. Denne glutenfri æbletærte med mandler og marcipan er et godt sted at starte.
Æbletræerne bugner, så nu skal der for alvor bages med æbler. Denne glutenfri æbletærte med mandler og marcipan er et godt sted at starte.
De fleste kender og elsker den klassiske hummus, men ved at tilsætte rødbede og gurkemeje bliver den både lækrere, flottere og markant sundere.
Ikke nok med, at denne fyldige tomatsuppe er sprængfyldt med sunde ingredienser … den smager også helt fantastisk!
Det er sæson for figner, så de skal naturligvis spises … i en glutenfri kage med friske figner!
Småsulten? Snup en … avocado med quinoafyld! Nem at spise, mætter fremragende og smager fantastisk. Og så er den tilmed sund. What’s not to like?
Brioche-bølgen er over os … og de søde, bløde brioche-burgerboller kan nemt laves i en lidt sundere og grovere udgave – uden at det går ud over den gode, autentiske smag af amerikansk diner.
Lynhurtige og supernemme glutenfri cookies med 2 slags chokolade. Ikke bagt med hvede, men med bog-hvede …
Nyd sommerens søde kirsebær i disse glutenfri kirsebær-muffins. De er nemme at bage, smager fantastisk og som altid lidt sundere.
Olivenolie er en sjælden gæst i det søde køkken, men den giver disse pistacie-muffins en helt fantastisk smag – og masser af sundt fedt.