Ovnbagt citron-kylling med mandler
Der er langt fra frysediskens panerede kyllingenuggets til denne friske og saftige citron-kylling med sprøde, ristede mandler.
Der er langt fra frysediskens panerede kyllingenuggets til denne friske og saftige citron-kylling med sprøde, ristede mandler.
Få retter er så enkle, men samtidig så kendte og elskede som ratatouille. At den bugner af grøntsager skader bestemt heller ikke …
Der har længe hittet at bruge perlebyg, perlespelt og perlerug som sunde alternativer til traditionelle risotto-ris. Og der er i hvert fald tre gode grunde til at lave en perlebyg-risotto.
Fisk er sundt, så udgangspunktet er godt. Men mange gange ender fiskefrikadeller som en kedelig omgang mel og stegefedt. Her er et par tricks til at booste sundheden i den go’e gamle fiskedelle.
Rå tun og avocado er hovedingredienserne i denne lille lækkerbisken af en forret – tun-ceviche. Den er ovenikøbet nem og hurtigt at tilberede.
To krydderier er særligt vigtige i denne tomatkylling med couscous, der er inspireret af det nordafrikanske køkken; Safran og Ras el Hanout.
Aioli – hvidløgsmayonnaise – er fast inventar i Middelhavskøkkenet, og velsmagende ledsager til både fisk, kød, brød og grøntsager.
Bircher mysli er schweizernes foretrukne morgenmad. Den laves i to etaper: Aftenen før sættes havregryn i blød i mælk og appelsinjuice. Om morgenen blandes de øvrige ingredienser i.