Kæmperejer i kokossauce
Nem og hurtig aftensmad med masser af smag, saftige kæmperejer og sprøde grøntsager.
Nem og hurtig aftensmad med masser af smag, saftige kæmperejer og sprøde grøntsager.
Det smukke, søde og cremede hokkaido-græskar kommer virkelig til sin ret som græskarsuppe. Særligt i selskab med saftige kammuslinger og intens balsamico-glaze.
Verdens bedste? OK, det er lidt af en påstand. Men når du først har smagt denne krydrede, saftige guacamole, så er jeg sikker på, at du vil give mig ret.
Giv cæsarsalaten et sundere, antiinflammatorisk boost med broccoli, rødkål og rugbrødscroutoner. Og dressingen … den er naturligvis fedtfattig – men ikke desto mindre vanvittig lækker.
Knasende sprøde grøntsager møder cremet fetaost i denne farvestrålende peberfrugtsalat, mens rødløg, bredbladet persille og dild giver salaten en overraskende frisk smag.
Spaghetti bolognese – eller spaghetti med kødsauce – er en klassiker hos de fleste familier. Desværre er retten ofte ganske fattig på sundhed. Men det laver vi om på nu … Her får du 3 niveauer af sund spaghetti!
Bladselleri er ikke den nemmeste grøntsag at smide på spisebordet – dertil er smagen for markant. Men man kan vel ikke lave Waldorf-salat, der ikke smager af bladselleri?
Hjemmelavet pesto smager bare bedre … Denne udgave kan du lave uden blender – grov, knasende og skøn på et stykke ristet brød. Eller blandet i pasta. Eller som salatdressing. Eller som tilbehør til … ja, nærmest alt!
Friske forårsruller fri for friture … sådan kan denne opskrift kort beskrives – med bogstavrim