Tre-peberfrugtsalat
Knasende sprøde grøntsager møder cremet fetaost i denne farvestrålende peberfrugtsalat, mens rødløg, bredbladet persille og dild giver salaten en overraskende frisk smag.
Knasende sprøde grøntsager møder cremet fetaost i denne farvestrålende peberfrugtsalat, mens rødløg, bredbladet persille og dild giver salaten en overraskende frisk smag.
Spaghetti bolognese – eller spaghetti med kødsauce – er en klassiker hos de fleste familier. Desværre er retten ofte ganske fattig på sundhed. Men det laver vi om på nu … Her får du 3 niveauer af sund spaghetti!
Bladselleri er ikke den nemmeste grøntsag at smide på spisebordet – dertil er smagen for markant. Men man kan vel ikke lave Waldorf-salat, der ikke smager af bladselleri?
Hjemmelavet pesto smager bare bedre … Denne udgave kan du lave uden blender – grov, knasende og skøn på et stykke ristet brød. Eller blandet i pasta. Eller som salatdressing. Eller som tilbehør til … ja, nærmest alt!
Friske forårsruller fri for friture … sådan kan denne opskrift kort beskrives – med bogstavrim
Der er langt fra frysediskens panerede kyllingenuggets til denne friske og saftige citron-kylling med sprøde, ristede mandler.
Få retter er så enkle, men samtidig så kendte og elskede som ratatouille. At den bugner af grøntsager skader bestemt heller ikke …
Der har længe hittet at bruge perlebyg, perlespelt og perlerug som sunde alternativer til traditionelle risotto-ris. Og der er i hvert fald tre gode grunde til at lave en perlebyg-risotto.
Fisk er sundt, så udgangspunktet er godt. Men mange gange ender fiskefrikadeller som en kedelig omgang mel og stegefedt. Her er et par tricks til at booste sundheden i den go’e gamle fiskedelle.