Antiinflammatorisk kost

Kæmperejer i kokossauce

Kæmperejer i kokossauce

Nem og hurtig aftensmad med masser af smag, saftige kæmperejer og sprøde grøntsager.

Græskarsuppe med kammuslinger

Græskarsuppe med kammuslinger

Det smukke, søde og cremede hokkaido-græskar kommer virkelig til sin ret som græskarsuppe. Særligt i selskab med saftige kammuslinger og intens balsamico-glaze.

Verdens bedste guacamole

Verdens bedste guacamole

Verdens bedste? OK, det er lidt af en påstand. Men når du først har smagt denne krydrede, saftige guacamole, så er jeg sikker på, at du vil give mig ret.

Cæsarsalat med kylling

Cæsarsalat med kylling

Giv cæsarsalaten et sundere, antiinflammatorisk boost med broccoli, rødkål og rugbrødscroutoner. Og dressingen … den er naturligvis fedtfattig – men ikke desto mindre vanvittig lækker.

Tre-peberfrugtsalat

Tre-peberfrugtsalat

Knasende sprøde grøntsager møder cremet fetaost i denne farvestrålende peberfrugtsalat, mens rødløg, bredbladet persille og dild giver salaten en overraskende frisk smag.

Sund spaghetti med kødsauce

Sund spaghetti med kødsauce

Spaghetti bolognese – eller spaghetti med kødsauce – er en klassiker hos de fleste familier. Desværre er retten ofte ganske fattig på sundhed. Men det laver vi om på nu … Her får du 3 niveauer af sund spaghetti!

Waldorf-salat … lidt sundere

Waldorf-salat … lidt sundere

Bladselleri er ikke den nemmeste grøntsag at smide på spisebordet – dertil er smagen for markant. Men man kan vel ikke lave Waldorf-salat, der ikke smager af bladselleri?

Grov pesto med valnødder og citron

Grov pesto med valnødder og citron

Hjemmelavet pesto smager bare bedre … Denne udgave kan du lave uden blender – grov, knasende og skøn på et stykke ristet brød. Eller blandet i pasta. Eller som salatdressing. Eller som tilbehør til … ja, nærmest alt!

Rispapirruller med and

Rispapirruller med and

Friske forårsruller fri for friture … sådan kan denne opskrift kort beskrives – med bogstavrim