
Denne antiinflammatoriske milkshake smager simpelthen for godt til at være sund …
Selvom man ikke skulle tro det, når man smager, er den sunde milkshake fyldt med antiinflammatorisk effekt fra kraftfulde ingredienser. Havregryn, frisk ingefær, hasselnødder og mandler.
Du skal forberede to ting for at kunne lave den antiinflammatoriske milkshake på blot fem minutter: Hasselnøddesmør og Mandeldrik. Den gode nyhed er, at du kan tilberede begge dele i forvejen – og både nøddesmør og mandeldrik kan bruges til mange andre lækre sager (hasselnøddesmør smager som flydende nougat, så det kan varmt anbefales at lave store portioner ad gangen). Nøddesmør holder sig i ugevis, mandeldrik i 3-4 dage.
Den hjemmelavede mandeldrik kan for så vidt godt erstattes med samme mængde minimælk, men smagen af de ristede hasselnødder fra hasselnøddesmørret (= smagen af nougat!) er uerstattelig.
Det er ikke et mål i sig selv at undgå komælk antiinflammatorisk set, så længe fedtindholdet er lavt. Men der er mere sundhed at hente i en hjemmelavet mandeldrik.
Nyd den antiinflammatoriske milkshake iskold som dessert, mellemmåltid eller endda morgenmad. Ingredienserne i opskriften er udvalgt, så de passer lige godt til alle tre måltider.
Milkshake med hasselnødder
Mangler du ingredienser eller grej til opskriften? Klik og find hjælp til køb – nemt og hurtigt.
Køkkengrej
Ingredienser
- 1 stor moden banan
- 55 g havregryn
- 2 spsk hasselnøddesmør
- 2 cm frisk ingefær
- 1 knsp havsalt
- 3 dl hjemmelavet mandeldrik (eller minimælk)
- 1 håndfuld isterninger
Sådan gør du
- Skræl bananen. Skræl ingefæren.
- Blend alle ingredienserne på fuld kraft i cirka 1 minut, til shaken er helt jævn.
- Hæld på to glas. Nyd iskold.
Opskriften indeholder sponsorerede links.