Manden bag CookingClub

På arbejde i CookingClub-køkkenet. Foto: Andreas Mikkel Hansen

 

Bag CookingClub står Simon Weisdorf; Familiefar, opskriftudvikler, kogebogsforfatter, magasinredaktør og -grafiker, cykelrytter mm.

Efter en lang karriere med sundhedsformidling som redaktionschef og layoutchef på bl.a. magasinerne I Form og Aktiv Træning valgte jeg i 2017 – helt frivilligt – at sige farvel til det faste arbejde. For at skabe en hverdag med tid til flere af de forskellige ting, som jeg brænder for.

En af de ting, jeg brænder for, er sund mad og kager. Derfor startede jeg i 2017 CookingClub. Målet er at hjælpe og inspirere dig til at spise og leve sundere – uanset om behovet og målet er de små eller de store skridt. Hellere en lille smule end slet ikke.

Min filosofi er enkel: Sund mad er kun sundt, hvis du rent faktisk får det spist! Derfor er opskrifterne fyldt med velsmag, de er nemme og hurtige at tilberede, og de er lavet af naturlige ingredienser, der er til at få fat på i det lokale supermarked.

Gennem årene er det blevet til seks kogebøger – blandt andre de to internationale bestsellere Velsmurt og Tab dig sundere – og ikke mindst et website og en facebook-side fyldt med nemme opskrifter. Dels opskrifter på sund og lækker antiinflammatorisk mad, dels „sundere‟ kager med gode fedtstoffer, grovere mel og mindre sukker (og rigtig mange af dem helt uden gluten til dig, der ikke tåler det).

Brug frit alle opskrifterne på sitet, og del dem, så vildt du vil. Har du kommentarer, spørgsmål eller forslag til forbedringer, så skriv dem gerne til mig på mail.

Husk at holde øje med CookingClub på Facebook og Instagram – der kommer masser af opskrifter på lækre kager og sund mad. Du skulle jo nødig gå glip af den næste opskrift.

God fornøjelse!

Simon

 

PS. Bemærk, at de angivne tilberedningstider i opskrifterne er vejledende. Der kan være mindre variationer i tilberedningstid i dit eget køkken, ligesom der kan være forskel på fx vandindholdet i madvarer, særligt frugt og grønt, der også vil påvirke det endelige resultat. Derfor vil jeg altid anbefale, at du checker om maden eller kagen er færdig, med termometer, kniv eller strikkepind, fremfor at stole blindt på uret.

PPS. Det siger sig selv … men tekst, billeder og videoer på CookingClub.dk er beskyttet af loven om ophavsret. Erhvervsmæssig brug må kun ske efter aftale og med tydelig kildeangivelse.