Maratonkogebogen er både en delikat og lettilgængelig kogebog. Den er samtidig et inspirerende opslagsværk til alle, der elsker eventyret på den klassiske maratondistance. Bogen er pakket med flotte billeder og personlige løbsbeskrivelser, der giver lyst til at søge løbeeventyret ude i den store vide verden. Samtidig med at gøre læseren bevidst om kostens store betydning for træningsoverskuddet, restitutionsevnen, kampvægten og meget mere.
Bogen præsenterer 42 vidt forskellige maratonløb fra hele verden. Lige fra Ækvators hede til Polarcirklens kulde. The Super Six er beskrevet i bogen – New York Marathon, Boston Marathon, Berlin Marathon, Chicago Marathon, Tokyo Marathon og London Marathon – sammen med en lang række større og mindre by-maratonløb. Men du vil også finde en stribe meget anderledes maratonløb som Himalaya, Kilimanjaro og Big Sur. Hvert enkelt løb med en fortælling, en faktaboks, tips fra deltagere og masser af flotte billeder.
Sidst, men absolut ikke mindst får du en opskrift på sund og velsmagende mad, der er inspireret af hvert løb, by eller land.
Opskrifterne spænder fra morgenmad over nemme frokostretter til skønne aftensmåltider. Ingredienserne er nøje udvalgt og mængderne er optimeret specielt til løbere, men retterne kan nydes af alle – børn som voksne.
Du kan se en af de lækre opskrifter her: Albondigas – spanske kødboller i tomatsauce
Maratonkogebogen er udsolgt fra forlaget, men kan lånes på biblioteker over hele landet.
Fakta om Maratonkogebogen:
Sider: 232
Omslag: Hardback
ISBN-13: 9788792746801
Udgivelse: Marts 2015