Sunde fiskefrikadeller med grønkål og sauteret spinat
Selvom du har købt fiskefarsen færdig, kan du stadig bruge den til sunde fiskefrikadeller med masser af antiinflammatorisk styrke.
Selvom du har købt fiskefarsen færdig, kan du stadig bruge den til sunde fiskefrikadeller med masser af antiinflammatorisk styrke.
En af de helt store fordele ved denne brasiliansk inspirerede fiskesuppe “Moqueca” er – udover den skønne smag – at der næsten er frit valg af ingredienser.
Havregryn, rødbede og persillerod … i stedet for hvededej og kartofler. Sådan redder man en god fisk fra at drukne i friture.
Fisk er sundt, så udgangspunktet er godt. Men mange gange ender fiskefrikadeller som en kedelig omgang mel og stegefedt. Her er et par tricks til at booste sundheden i den go’e gamle fiskedelle.
Den klassiske tyske Pannfisch (pandestegt torsk) er en fedtet oplevelse. Den ellers fine og magre torsk bliver som regel overhældt med fed sauce og serveres med masser af olie- eller smørstegte kartofler. Her i min opskrift får fiskeretten en sund overhaling.