Tag: <span>Sukker</span>

Nutella stjernebrød med fuldkorn

Nutella stjernebrød med fuldkorn

Et Nutella stjernebrød er bestemt en kage, der imponerer! Her i en lidt sundere udgave med fuldkorn.

Glutenfri vaniljekranse med fuldkorn og mandler

Glutenfri vaniljekranse med fuldkorn og mandler

Man skal ikke ændre for meget ved julens kager – de SKAL smage af jul og traditioner. Heldigvis kan du uden problemer bage glutenfri vaniljekranse, der faktisk smager bedre end dem med hvedemel – og så er de oven i købet lidt sundere.

Glutenfri halloween-tærte med græskarcreme

Glutenfri halloween-tærte med græskarcreme

Den glutenfri halloween-tærte med græskarcreme er lige så sød og lækker, som den er smuk at se på.

Bocconcini del Nonno – italienske mandelkager

Bocconcini del Nonno – italienske mandelkager

De er seje, søde, lidt salte, bløde, men sprøde – kort sagt helt fantastiske. Du kan godt glæde dig til at sætte tænderne i de små italienske mandelkager!

Sundere brunsviger – med fuldkorn og græskar

Sundere brunsviger – med fuldkorn og græskar

Med fare for at lægge mig ud med hele Fyns befolkning har jeg lavet en ny (og sundere) udgave af brunsviger …

Gulerodsmuffins med græskarcreme

Gulerodsmuffins med græskarcreme

Græskar er helt perfekt til at lave en kagecreme, der bliver ligeså fløjsblød og cremet, som var den fyldt med æg, sukker og fløde. Bare meget sundere.

Gammeldags æblekage med fuldkornsrasp

Gammeldags æblekage med fuldkornsrasp

De fleste mennesker har eller har haft en mormor, der lavede den mest fantastiske gammeldags æblekage. Min mormor hed Bebber, og hun lavede sin æblekage med hjemmeristet æblekagerasp.

Glutenfri blommetærte med marcipan

Glutenfri blommetærte med marcipan

Når sommeren går på hæld, er det blommetid. Har du et blommetræ i haven, kender du helt sikkert oplevelsen af at blive begravet i modne blommer! Det er en perfekt anledning til at bage en glutenfri blommetærte …

Squashkage med fuldkorn

Squashkage med fuldkorn

Hvem skulle ha’ troet, at en squashkage med næsten et halvt kilo squash i kunne smage så vanvittig godt?

Rabarber-crumble

Rabarber-crumble

Forårstid er rabarbertid – og de smukke røde stængler med den helt særlige, syrlige smag er perfekte at bage med. Fx i en rabarber-crumble …


Cookies i CookingClub

CookingClub bruger cookies på websitet for at sikre, at det virker, som det skal, for at kunne forbedre indholdet, for at kunne måle og analysere trafikken på sitet og for at tilbyde funktioner på sociale medier.

Nødvendige cookies

De "Nødvendige cookies" bruges til at registre, om brugeren af hjemmesiden er en virkelig person eller en robot, og til at gemme dine cookie-indstillinger.

Statistik-cookies

Websitet bruger Google Analytics til at indsamle anonym information om fx antallet af besøgende og de mest populære opskrifter. Når "Statistik-cookies" er slået til, hjælper du os bl.a. med at forbedre udvalget af opskrifter på websitet.

Øvrige cookies

CookingClub bruger cookies fra eksterne samarbejdspartnere for at kunne vise opskriftvideoer fra YouTube, samle statistik fra Facebook og Instagram, holde styr på ingrediens-links i opskrifterne og for at kunne udsende nyhedsbreve. Du kan læse mere om disse i vores Privatlivspolitik her.