Rød coleslaw med skyr
En dressing af skyr og god mayonnaise gør denne lækre rødkåls-coleslaw en god sjat sundere.
En dressing af skyr og god mayonnaise gør denne lækre rødkåls-coleslaw en god sjat sundere.
Bladselleri er ikke den nemmeste grøntsag at smide på spisebordet – dertil er smagen for markant. Men man kan vel ikke lave Waldorf-salat, der ikke smager af bladselleri?
Fisk er sundt, så udgangspunktet er godt. Men mange gange ender fiskefrikadeller som en kedelig omgang mel og stegefedt. Her er et par tricks til at booste sundheden i den go’e gamle fiskedelle.
Aioli – hvidløgsmayonnaise – er fast inventar i Middelhavskøkkenet, og velsmagende ledsager til både fisk, kød, brød og grøntsager.
Det er en forsat udfordring at udvikle den perfekte tærtebund … Den skal være grov, den skal være fedtfattig og den skal smage godt. Men vigtigere for en tærtebund; den skal blive sprød, men må ikke smuldre. Ikke nogen nem opgave.