Rabarber-crumble
Forårstid er rabarbertid – og de smukke røde stængler med den helt særlige, syrlige smag er perfekte at bage med. Fx i en rabarber-crumble …
Forårstid er rabarbertid – og de smukke røde stængler med den helt særlige, syrlige smag er perfekte at bage med. Fx i en rabarber-crumble …
En farvestrålende glutenfri lagkage med marengsbunde, rabarbercreme, “nougat”creme, hakket chokolade og friske sommerbær – bliver det mere sommerligt?
Disse nemme rabarber-muffins er fulde af skøn sommersmag. Og med hvid hvede og havregryn får du 100% fuldkorn med i købet.
CookingClub bruger cookies på websitet for at sikre, at det virker, som det skal, for at kunne forbedre indholdet, for at kunne måle og analysere trafikken på sitet og for at tilbyde funktioner på sociale medier.
De "Nødvendige cookies" bruges til at registre, om brugeren af hjemmesiden er en virkelig person eller en robot, og til at gemme dine cookie-indstillinger.
Websitet bruger Google Analytics til at indsamle anonym information om fx antallet af besøgende og de mest populære opskrifter. Når "Statistik-cookies" er slået til, hjælper du os bl.a. med at forbedre udvalget af opskrifter på websitet.
Hov, aktiver først "Nødvendige cookies", så dine indstillinger kan gemmes.
CookingClub bruger cookies fra eksterne samarbejdspartnere for at kunne vise opskriftvideoer fra YouTube, samle statistik fra Facebook og Instagram, holde styr på ingrediens-links i opskrifterne og for at kunne udsende nyhedsbreve. Du kan læse mere om disse i vores Privatlivspolitik her.
Hov, aktiver først "Nødvendige cookies", så dine indstillinger kan gemmes.
Du kan læse CookingClubs Privatlivspolitik her