Pulled turkey burger
Ja, selvfølgelig kan man også trække en kalkun … Sådan gør du det fedtfattige fjerkræ saftigt og barbecue-lækkert.
Ja, selvfølgelig kan man også trække en kalkun … Sådan gør du det fedtfattige fjerkræ saftigt og barbecue-lækkert.
Havregryn, rødbede og persillerod … i stedet for hvededej og kartofler. Sådan redder man en god fisk fra at drukne i friture.
Nye kartofler byder på meget mere smag og sundhed. I denne sunde kartoffelsalat får kartoflerne selskab af grønne bønner, parmesanost og pinjekerner.
Det smukke, søde og cremede hokkaido-græskar kommer virkelig til sin ret som græskarsuppe. Særligt i selskab med saftige kammuslinger og intens balsamico-glaze.
Trænger du til lidt græsk sommerferiestemning derhjemme? Så sæt denne lækre, krydrede lammegryde på bordet.
Hjemmelavet pesto smager bare bedre … Denne udgave kan du lave uden blender – grov, knasende og skøn på et stykke ristet brød. Eller blandet i pasta. Eller som salatdressing. Eller som tilbehør til … ja, nærmest alt!
Få retter er så enkle, men samtidig så kendte og elskede som ratatouille. At den bugner af grøntsager skader bestemt heller ikke …
To krydderier er særligt vigtige i denne tomatkylling med couscous, der er inspireret af det nordafrikanske køkken; Safran og Ras el Hanout.
Albondigas er en velsmagende favorit på tapas-disken. Her får du en sundere variant med mindre fedt, masser af grøntsager og meget mere smag.
Den klassiske chili con carne er her gjort en god del sundere med gulerødder og persillerod.