Tag: <span>Olivenolie</span>

Pulled turkey burger

Pulled turkey burger

Ja, selvfølgelig kan man også trække en kalkun … Sådan gør du det fedtfattige fjerkræ saftigt og barbecue-lækkert.

Sund fish and chips

Sund fish and chips

Havregryn, rødbede og persillerod … i stedet for hvededej og kartofler. Sådan redder man en god fisk fra at drukne i friture.

Sund kartoffelsalat med grønne bønner

Sund kartoffelsalat med grønne bønner

Nye kartofler byder på meget mere smag og sundhed. I denne sunde kartoffelsalat får kartoflerne selskab af grønne bønner, parmesanost og pinjekerner.

Græskarsuppe med kammuslinger

Græskarsuppe med kammuslinger

Det smukke, søde og cremede hokkaido-græskar kommer virkelig til sin ret som græskarsuppe. Særligt i selskab med saftige kammuslinger og intens balsamico-glaze.

Stifado – græsk gryderet med lam

Stifado – græsk gryderet med lam

Trænger du til lidt græsk sommerferiestemning derhjemme? Så sæt denne lækre, krydrede lammegryde på bordet.

Grov pesto med valnødder og citron

Grov pesto med valnødder og citron

Hjemmelavet pesto smager bare bedre … Denne udgave kan du lave uden blender – grov, knasende og skøn på et stykke ristet brød. Eller blandet i pasta. Eller som salatdressing. Eller som tilbehør til … ja, nærmest alt!

Omelet fyldt med ratatouille

Omelet fyldt med ratatouille

Få retter er så enkle, men samtidig så kendte og elskede som ratatouille. At den bugner af grøntsager skader bestemt heller ikke …

Tomatkylling med safrancouscous

Tomatkylling med safrancouscous

To krydderier er særligt vigtige i denne tomatkylling med couscous, der er inspireret af det nordafrikanske køkken; Safran og Ras el Hanout.

Albondigas – spanske kødboller i tomatsauce

Albondigas – spanske kødboller i tomatsauce

Albondigas er en velsmagende favorit på tapas-disken. Her får du en sundere variant med mindre fedt, masser af grøntsager og meget mere smag.

Chili con carne med fuldkorns-tortillas

Chili con carne med fuldkorns-tortillas

Den klassiske chili con carne er her gjort en god del sundere med gulerødder og persillerod.


Cookies i CookingClub

CookingClub bruger cookies på websitet for at sikre, at det virker, som det skal, for at kunne forbedre indholdet, for at kunne måle og analysere trafikken på sitet og for at tilbyde funktioner på sociale medier.

Nødvendige cookies

De "Nødvendige cookies" bruges til at registre, om brugeren af hjemmesiden er en virkelig person eller en robot, og til at gemme dine cookie-indstillinger.

Statistik-cookies

Websitet bruger Google Analytics til at indsamle anonym information om fx antallet af besøgende og de mest populære opskrifter. Når "Statistik-cookies" er slået til, hjælper du os bl.a. med at forbedre udvalget af opskrifter på websitet.

Øvrige cookies

CookingClub bruger cookies fra eksterne samarbejdspartnere for at kunne vise opskriftvideoer fra YouTube, samle statistik fra Facebook og Instagram, holde styr på ingrediens-links i opskrifterne og for at kunne udsende nyhedsbreve. Du kan læse mere om disse i vores Privatlivspolitik her.