Tag: <span>Olivenolie</span>

Antiinflammatoriske falafler med havregrød

Antiinflammatoriske falafler med havregrød

Undgå madspild! Brug overskuddet fra morgengrøden i disse lækre falafler og en broccolistok i salaten. Smart, hurtigt og nemt.

Antiinflammatorisk tomatsuppe – Salmorejo

Antiinflammatorisk tomatsuppe – Salmorejo

Salmorejo er den spanske tomatsuppe gazpachos tykke fætter fra Andalusien … en nem, lækker, mættende og ikke mindst antiinflammatorisk tomatsuppe.

Glutenfri squashkage med chokolade

Glutenfri squashkage med chokolade

Den legendariske squashkage i en ny, forbedret udgave; mindre sukker, mere squash og helt uden gluten.

Antiinflammatorisk rødbede-hummus

Antiinflammatorisk rødbede-hummus

De fleste kender og elsker den klassiske hummus, men ved at tilsætte rødbede og gurkemeje bliver den både lækrere, flottere og markant sundere.

Tomatsuppe med kammuslinger

Tomatsuppe med kammuslinger

Ikke nok med, at denne fyldige tomatsuppe er sprængfyldt med sunde ingredienser … den smager også helt fantastisk!

Pistacie-muffins med olivenolie og fuldkornsmel

Pistacie-muffins med olivenolie og fuldkornsmel

Olivenolie er en sjælden gæst i det søde køkken, men den giver disse pistacie-muffins en helt fantastisk smag – og masser af sundt fedt.

Glutenfri vafler med spinat og fuldkorn

Glutenfri vafler med spinat og fuldkorn

Hvorfor skal vafler kun være dessert? Disse glutenfri vafler er bagt med fuldkornsmel og spinat – og kan bruges til meget mere …

Antiinflammatorisk rissalat med savoykål og soltørret tomat

Antiinflammatorisk rissalat med savoykål og soltørret tomat

Lækker, mættende og ikke mindst antiinflammatorisk rissalat, der passer perfekt til både frokost på farten og som tilbehør til aftensmaden.

Tabouleh

Tabouleh

Tabouleh er fast inventar i det mellemøstlige køkken, og denne finthakkede salat af tomater, krydderurter, abrikoser, couscous og meget mere smager da også herligt.

Gullasch med lidt ekstra gul

Gullasch med lidt ekstra gul

Der er helt sikkert lige så mange opskrifter på gullasch, som der er indbyggere i Ungarn … Min udgave er lavet med to ting for øje; mindre fedt og mere grønt. Eller gult, retteligt.


Cookies i CookingClub

CookingClub bruger cookies på websitet for at sikre, at det virker, som det skal, for at kunne forbedre indholdet, for at kunne måle og analysere trafikken på sitet og for at tilbyde funktioner på sociale medier.

Nødvendige cookies

De "Nødvendige cookies" bruges til at registre, om brugeren af hjemmesiden er en virkelig person eller en robot, og til at gemme dine cookie-indstillinger.

Statistik-cookies

Websitet bruger Google Analytics til at indsamle anonym information om fx antallet af besøgende og de mest populære opskrifter. Når "Statistik-cookies" er slået til, hjælper du os bl.a. med at forbedre udvalget af opskrifter på websitet.

Øvrige cookies

CookingClub bruger cookies fra eksterne samarbejdspartnere for at kunne vise opskriftvideoer fra YouTube, samle statistik fra Facebook og Instagram, holde styr på ingrediens-links i opskrifterne og for at kunne udsende nyhedsbreve. Du kan læse mere om disse i vores Privatlivspolitik her.