Antiinflammatorisk rødbede-hummus
De fleste kender og elsker den klassiske hummus, men ved at tilsætte rødbede og gurkemeje bliver den både lækrere, flottere og markant sundere.
De fleste kender og elsker den klassiske hummus, men ved at tilsætte rødbede og gurkemeje bliver den både lækrere, flottere og markant sundere.
Ikke nok med, at denne fyldige tomatsuppe er sprængfyldt med sunde ingredienser … den smager også helt fantastisk!
Olivenolie er en sjælden gæst i det søde køkken, men den giver disse pistacie-muffins en helt fantastisk smag – og masser af sundt fedt.
Hvorfor skal vafler kun være dessert? Disse glutenfri vafler er bagt med fuldkornsmel og spinat – og kan bruges til meget mere …
Lækker, mættende og ikke mindst antiinflammatorisk rissalat, der passer perfekt til både frokost på farten og som tilbehør til aftensmaden.
Tabouleh er fast inventar i det mellemøstlige køkken, og denne finthakkede salat af tomater, krydderurter, abrikoser, couscous og meget mere smager da også herligt.
Der er helt sikkert lige så mange opskrifter på gullasch, som der er indbyggere i Ungarn … Min udgave er lavet med to ting for øje; mindre fedt og mere grønt. Eller gult, retteligt.
Ja, selvfølgelig kan man også trække en kalkun … Sådan gør du det fedtfattige fjerkræ saftigt og barbecue-lækkert.
Havregryn, rødbede og persillerod … i stedet for hvededej og kartofler. Sådan redder man en god fisk fra at drukne i friture.
Nye kartofler byder på meget mere smag og sundhed. I denne sunde kartoffelsalat får kartoflerne selskab af grønne bønner, parmesanost og pinjekerner.