Tag: <span>Mørk chokolade</span>

Antiinflammatorisk banankage med kaffe-avocado-creme

Antiinflammatorisk banankage med kaffe-avocado-creme

Glæd dig til en lækker antiinflammatorisk banankage. Bagt uden sukker og uden gluten, men fyldt med god smag og antiinflammatorisk styrke.

Grove macarons med chokoladecreme

Grove macarons med chokoladecreme

Det bliver næppe mere klassisk fransk end de små, sprøde, seje uimodståeligt lækre macarons. Her får du dem i en lidt grovere (og marginalt sundere) version med chokolade.

Kokostoppe med mandler og chokolade

Kokostoppe med mandler og chokolade

Trænger du til en lækkerbisken her og nu? Så er disse lynhurtige kokostoppe helt perfekte!

Sunde konfekt-kugler med dadler og chokolade

Sunde konfekt-kugler med dadler og chokolade

Med særligt udvalgte antiinflammatoriske ingredienser kan du servere lækre og sunde konfekt-kugler til jul.

Malle’s choko-banankage uden gluten

Malle’s choko-banankage uden gluten

Chokolade i en glutenfri banankage er ikke usædvanligt, men som regel er det hakket eller smeltet som pynt på toppen. Den smeltede mørke chokolade giver her en virkelig velsmagende dybde til banansmagen.

Julebrownies med dadler og chokolade

Julebrownies med dadler og chokolade

Gør juletiden sundere med disse saftige julebrownies. Bagt med dadler, mandler og mørk chokolade – uden gluten og uden tilsat sukker.

Glutenfri squashkage med chokolade

Glutenfri squashkage med chokolade

Den legendariske squashkage i en ny, forbedret udgave; mindre sukker, mere squash og helt uden gluten.

Konfektkugler med peanuts og chokolade

Konfektkugler med peanuts og chokolade

Konfektkugler er ikke kun til jul. Disse magnesium-bomber er proppet med ingredienser, der gavner din hjerne og din krop her og nu!

Glutenfri brownie med pekannødder

Glutenfri brownie med pekannødder

Skøn, saftig og lidt sundere glutenfri brownie fyldt med pekannødder, mandler og god mørk chokolade.

Mazarinkage med mindre sukker

Mazarinkage med mindre sukker

En lækker mazarinkage skal smage af mandler. Så hvorfor ikke bruge mandelmel i stedet for hvede … og marcipan i stedet for noget af sukkeret?