Tag: <span>Mayonnaise</span>

Urtepaneret hellefisk og blomkål i aïoli

Urtepaneret hellefisk og blomkål i aïoli

Lækker og mættende aftensmad med færre kalorier og fuld antiinflammatorisk styrke.

Antiinflammatorisk æggesalat med savoykål

Antiinflammatorisk æggesalat med savoykål

Opgradér den klassiske æggesalat med antiinflammatorisk styrke og gør din frokost markant sundere.

Antiinflammatoriske pålægssalater … rejesalat, hønsesalat og italiensk salat

Antiinflammatoriske pålægssalater … rejesalat, hønsesalat og italiensk salat

De klassiske pålægssalater rejesalat, hønsesalat og italiensk salat er her blevet opgraderet med masser af antiinflammatorisk styrke.

Rosmarin-aioli

Rosmarin-aioli

Rosmarin-aioli har en skøn smag af rosmarin og hvidløg, og den er helt perfekt som dressing til en hjemmelavet burger, og gerne i selskab med fx karameliserede løg.

Waldorf-salat … lidt sundere

Waldorf-salat … lidt sundere

Bladselleri er ikke den nemmeste grøntsag at smide på spisebordet – dertil er smagen for markant. Men man kan vel ikke lave Waldorf-salat, der ikke smager af bladselleri?

Citron-aioli

Citron-aioli

Aioli – hvidløgsmayonnaise – er fast inventar i Middelhavskøkkenet, og velsmagende ledsager til både fisk, kød, brød og grøntsager.