Urtepaneret hellefisk og blomkål i aïoli
Lækker og mættende aftensmad med færre kalorier og fuld antiinflammatorisk styrke.
Lækker og mættende aftensmad med færre kalorier og fuld antiinflammatorisk styrke.
Opgradér den klassiske æggesalat med antiinflammatorisk styrke og gør din frokost markant sundere.
De klassiske pålægssalater rejesalat, hønsesalat og italiensk salat er her blevet opgraderet med masser af antiinflammatorisk styrke.
Rosmarin-aioli har en skøn smag af rosmarin og hvidløg, og den er helt perfekt som dressing til en hjemmelavet burger, og gerne i selskab med fx karameliserede løg.
Bladselleri er ikke den nemmeste grøntsag at smide på spisebordet – dertil er smagen for markant. Men man kan vel ikke lave Waldorf-salat, der ikke smager af bladselleri?
Aioli – hvidløgsmayonnaise – er fast inventar i Middelhavskøkkenet, og velsmagende ledsager til både fisk, kød, brød og grøntsager.