Tag: <span>Ingefær</span>

Glutenfri pærecrumble med ingefær og pekannødder

Glutenfri pærecrumble med ingefær og pekannødder

Jeg elsker pære. Simpelthen. Og alt, der smager af pære – pæreis, pærecider, pæremuffins og ikke mindst denne glutenfri pærecrumble. Prøv selv!

Kalkun-curry med blomkål og grønne linser

Kalkun-curry med blomkål og grønne linser

Karry består af en masse krydderier med stærke antiinflammatoriske egenskaber, og ved at booste med de friske udgaver af ingefær, gurkemejerod og hvidløg, bliver denne kalkun-curry en sand bombe af antiinflammatorisk kraft.

Amerikanske popcorn med smag

Amerikanske popcorn med smag

Mangler du en hurtig og lækker julesnack, så er popcorn med smag helt perfekt. Her får du tre forskellige varianter, der alle er inspireret af amerikanske julesmage.

Sundere brunsviger – med fuldkorn og græskar

Sundere brunsviger – med fuldkorn og græskar

Med fare for at lægge mig ud med hele Fyns befolkning har jeg lavet en ny (og sundere) udgave af brunsviger …

Laksa – spicy suppe med kylling

Laksa – spicy suppe med kylling

Masser af chili, ingefær og citrongræs giver varmen – og smager skønt – i denne klassiske, men herhjemme relativt ukendte asiatiske suppe.

Kylling Tikka Masala

Kylling Tikka Masala

Denne hurtige, antiinflammatoriske udgave af den indiske klassiker er blevet en af mine absolutte yndlingsopskrifter …

Kæmperejer i kokossauce

Kæmperejer i kokossauce

Nem og hurtig aftensmad med masser af smag, saftige kæmperejer og sprøde grøntsager.

Flapjacks – glutenfri havregrynsfirkanter

Flapjacks – glutenfri havregrynsfirkanter

Flapjacks smager af Oxford Street, Big Ben og en god kop earl grey-te. Med denne nemme opskrift kan du hurtigt skabe britisk stemning derhjemme …

Grove rabarber-muffins med ingefær

Grove rabarber-muffins med ingefær

Disse nemme rabarber-muffins er fulde af skøn sommersmag. Og med hvid hvede og havregryn får du 100% fuldkorn med i købet.

Teriyaki-sauce med ingefær

Teriyaki-sauce med ingefær

Teriyaki-sauce er en klassiker i det asiatiske køkken. Den kan købes i de fleste supermarkeder, men er virkelig nem at lave selv – og smager meget, meget bedre.


Cookies i CookingClub

CookingClub bruger cookies på websitet for at sikre, at det virker, som det skal, for at kunne forbedre indholdet, for at kunne måle og analysere trafikken på sitet og for at tilbyde funktioner på sociale medier.

Nødvendige cookies

De "Nødvendige cookies" bruges til at registre, om brugeren af hjemmesiden er en virkelig person eller en robot, og til at gemme dine cookie-indstillinger.

Statistik-cookies

Websitet bruger Google Analytics til at indsamle anonym information om fx antallet af besøgende og de mest populære opskrifter. Når "Statistik-cookies" er slået til, hjælper du os bl.a. med at forbedre udvalget af opskrifter på websitet.

Øvrige cookies

CookingClub bruger cookies fra eksterne samarbejdspartnere for at kunne vise opskriftvideoer fra YouTube, samle statistik fra Facebook og Instagram, holde styr på ingrediens-links i opskrifterne og for at kunne udsende nyhedsbreve. Du kan læse mere om disse i vores Privatlivspolitik her.