Glutenfri pærecrumble med ingefær og pekannødder
Jeg elsker pære. Simpelthen. Og alt, der smager af pære – pæreis, pærecider, pæremuffins og ikke mindst denne glutenfri pærecrumble. Prøv selv!
Jeg elsker pære. Simpelthen. Og alt, der smager af pære – pæreis, pærecider, pæremuffins og ikke mindst denne glutenfri pærecrumble. Prøv selv!
Karry består af en masse krydderier med stærke antiinflammatoriske egenskaber, og ved at booste med de friske udgaver af ingefær, gurkemejerod og hvidløg, bliver denne kalkun-curry en sand bombe af antiinflammatorisk kraft.
Mangler du en hurtig og lækker julesnack, så er popcorn med smag helt perfekt. Her får du tre forskellige varianter, der alle er inspireret af amerikanske julesmage.
Med fare for at lægge mig ud med hele Fyns befolkning har jeg lavet en ny (og sundere) udgave af brunsviger …
Masser af chili, ingefær og citrongræs giver varmen – og smager skønt – i denne klassiske, men herhjemme relativt ukendte asiatiske suppe.
Denne hurtige, antiinflammatoriske udgave af den indiske klassiker er blevet en af mine absolutte yndlingsopskrifter …
Nem og hurtig aftensmad med masser af smag, saftige kæmperejer og sprøde grøntsager.
Flapjacks smager af Oxford Street, Big Ben og en god kop earl grey-te. Med denne nemme opskrift kan du hurtigt skabe britisk stemning derhjemme …
Teriyaki-sauce er en klassiker i det asiatiske køkken. Den kan købes i de fleste supermarkeder, men er virkelig nem at lave selv – og smager meget, meget bedre.