Tag: <span>Hvidløg</span>

Omelet fyldt med ratatouille

Omelet fyldt med ratatouille

Få retter er så enkle, men samtidig så kendte og elskede som ratatouille. At den bugner af grøntsager skader bestemt heller ikke …

Thai beef salad – oksekødssalat

Thai beef salad – oksekødssalat

Det er marinaden, der gør hele forskellen i denne skønne oksekødssalat. Fish sauce, ingefær, chili og meget mere giver en helt fantastisk smag.

Perlebyg-risotto med skalrejer

Perlebyg-risotto med skalrejer

Der har længe hittet at bruge perlebyg, perlespelt og perlerug som sunde alternativer til traditionelle risotto-ris. Og der er i hvert fald tre gode grunde til at lave en perlebyg-risotto.

Spicy fiskefrikadeller

Spicy fiskefrikadeller

Fisk er sundt, så udgangspunktet er godt. Men mange gange ender fiskefrikadeller som en kedelig omgang mel og stegefedt. Her er et par tricks til at booste sundheden i den go’e gamle fiskedelle.

Tomatkylling med safrancouscous

Tomatkylling med safrancouscous

To krydderier er særligt vigtige i denne tomatkylling med couscous, der er inspireret af det nordafrikanske køkken; Safran og Ras el Hanout.

Citron-aioli

Citron-aioli

Aioli – hvidløgsmayonnaise – er fast inventar i Middelhavskøkkenet, og velsmagende ledsager til både fisk, kød, brød og grøntsager.

Ovnbagte sticks med kyllingekødboller

Ovnbagte sticks med kyllingekødboller

Det er den direkte vej til succes at servere disse sticks med kyllingekødboller, uanset om det er til frokost eller forret, til voksne eller børn, sommer eller vinter.

Albondigas – spanske kødboller i tomatsauce

Albondigas – spanske kødboller i tomatsauce

Albondigas er en velsmagende favorit på tapas-disken. Her får du en sundere variant med mindre fedt, masser af grøntsager og meget mere smag.

Chili con carne med fuldkorns-tortillas

Chili con carne med fuldkorns-tortillas

Den klassiske chili con carne er her gjort en god del sundere med gulerødder og persillerod.