Omelet fyldt med ratatouille
Få retter er så enkle, men samtidig så kendte og elskede som ratatouille. At den bugner af grøntsager skader bestemt heller ikke …
Få retter er så enkle, men samtidig så kendte og elskede som ratatouille. At den bugner af grøntsager skader bestemt heller ikke …
Det er marinaden, der gør hele forskellen i denne skønne oksekødssalat. Fish sauce, ingefær, chili og meget mere giver en helt fantastisk smag.
Der har længe hittet at bruge perlebyg, perlespelt og perlerug som sunde alternativer til traditionelle risotto-ris. Og der er i hvert fald tre gode grunde til at lave en perlebyg-risotto.
Fisk er sundt, så udgangspunktet er godt. Men mange gange ender fiskefrikadeller som en kedelig omgang mel og stegefedt. Her er et par tricks til at booste sundheden i den go’e gamle fiskedelle.
To krydderier er særligt vigtige i denne tomatkylling med couscous, der er inspireret af det nordafrikanske køkken; Safran og Ras el Hanout.
Aioli – hvidløgsmayonnaise – er fast inventar i Middelhavskøkkenet, og velsmagende ledsager til både fisk, kød, brød og grøntsager.
Det er den direkte vej til succes at servere disse sticks med kyllingekødboller, uanset om det er til frokost eller forret, til voksne eller børn, sommer eller vinter.
Albondigas er en velsmagende favorit på tapas-disken. Her får du en sundere variant med mindre fedt, masser af grøntsager og meget mere smag.
Den klassiske chili con carne er her gjort en god del sundere med gulerødder og persillerod.