Antiinflammatorisk rissalat med savoykål og soltørret tomat
Lækker, mættende og ikke mindst antiinflammatorisk rissalat, der passer perfekt til både frokost på farten og som tilbehør til aftensmaden.
Lækker, mættende og ikke mindst antiinflammatorisk rissalat, der passer perfekt til både frokost på farten og som tilbehør til aftensmaden.
Endelig! Et glutenfrit surdejsbrød, der er luftigt, med saftig krumme, sprød skorpe og en skøn smag af surdej.
Ny opskrift: De lækreste, saftigste glutenfri fastelavnsboller du nogensinde har smagt …
Et Nutella stjernebrød er bestemt en kage, der imponerer! Her i en lidt sundere udgave med fuldkorn.
Man skal ikke ændre for meget ved julens kager – de SKAL smage af jul og traditioner. Heldigvis kan du uden problemer bage glutenfri vaniljekranse, der faktisk smager bedre end dem med hvedemel – og så er de oven i købet lidt sundere.
Disse cookies er inspireret af den amerikanske vandrehistorie – eller urban legend – hvor en forbavset cafégæst bliver opkrævet 250 dollars for en cookie-opskrift, og som hævn deler den med hele verden.
Med fare for at lægge mig ud med hele Fyns befolkning har jeg lavet en ny (og sundere) udgave af brunsviger …
Tabouleh er fast inventar i det mellemøstlige køkken, og denne finthakkede salat af tomater, krydderurter, abrikoser, couscous og meget mere smager da også herligt.
De fleste mennesker har eller har haft en mormor, der lavede den mest fantastiske gammeldags æblekage. Min mormor hed Bebber, og hun lavede sin æblekage med hjemmeristet æblekagerasp.
Hvem skulle ha’ troet, at en squashkage med næsten et halvt kilo squash i kunne smage så vanvittig godt?