Pistacie-muffins med olivenolie og fuldkornsmel
Olivenolie er en sjælden gæst i det søde køkken, men den giver disse pistacie-muffins en helt fantastisk smag – og masser af sundt fedt.
Olivenolie er en sjælden gæst i det søde køkken, men den giver disse pistacie-muffins en helt fantastisk smag – og masser af sundt fedt.
Det er mere end 50 år siden den berømte halvrunde citronmåne så dagens lys. 50 år! Så er det vist også på høje tid med et lidt sundere og MEGET lækrere alternativ …
Sådan gør du din madpakke til en sand antiinflammatorisk bombe, der oven i købet smager suverænt.
Start dagen i bedste antiinflammatoriske stil med disse skønne pandekager.
Hvorfor skal vafler kun være dessert? Disse glutenfri vafler er bagt med fuldkornsmel og spinat – og kan bruges til meget mere …
Dette er eventyret om, hvordan en grim kartoffel blev forvandlet til en smuk og lækker fransk dessert a la Gateau Marcel …
Ny opskrift: De lækreste, saftigste glutenfri fastelavnsboller du nogensinde har smagt …
Et Nutella stjernebrød er bestemt en kage, der imponerer! Her i en lidt sundere udgave med fuldkorn.
Det tager ikke mange minutter at røre dejen sammen til disse fantastiske peanutcookies uden gluten. Der er nemlig kun fire ingredienser i!
Man skal ikke ændre for meget ved julens kager – de SKAL smage af jul og traditioner. Heldigvis kan du uden problemer bage glutenfri vaniljekranse, der faktisk smager bedre end dem med hvedemel – og så er de oven i købet lidt sundere.