Uanset om du lider af cøliaki, har glutenallergi eller blot vil undgå gluten i dine kager, så er der altid masser af nemme opskrifter på CookingClub.dk
Det behøver ikke være svært at bage kager uden gluten, og i flere og flere supermarkeder bugner hylderne med mange forskellige slags mel uden gluten. Med majsmel, havremel, boghvedemel og alle de andre glutenfri meltyper kan du bage skønne, saftige glutenfri kager, der smager ligesom de “almindelige”. Guide: 10 glutenfri meltyper.
Glutenfri kage: Pandekager med majsmel
Majsmel et godt alternativ til hvede i pandekager. Disse nemme, glutenfri pandekager smager ganske fantastisk af kardemomme og vanilje.
Opskrift: Pandekager med majsmel.
Glutenfri kage: Flapjacks – engelske havregrynsfirkanter
Flapjacks smager af Oxford Street, Big Ben og en god kop earl grey-te. Med denne nemme opskrift kan du hurtigt skabe britisk stemning derhjemme …
Opskrift: Havregrynsfirkanter.
På en ferie i London smagte jeg en række forskellige smagsvarianter. Min favorit er kirsebær og vanilje. I opskriften får du fire varianter, så du selv kan vælge din favorit.
Glutenfri kage: Brownie uden sukker
Intet tilsat sukker, intet hvedemel og kun en smule rapsolie. Lidt vildt, at denne glutenfri brownie smager SÅ godt. Jeg kan kun sige; Prøv den!
Opskrift: Brownie uden sukker.
Meget mere glutenfri: Find alle CookingClubs opskrifter på glutenfri kager her.